Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag zonnig en droog met wat meer bewolking over zee. Na de middag kunnen er zich boven land enkele stapelwolken vormen. Maxima rond 9 graden en het zicht is goed. De wind waait vrij krachtig (5) uit ONO, krimpend naar NO.

Vrijdag: zonnig, vooral na de middag vormt er zich meer bewolking maar het blijft wel droog. Maxima rond 8 à 9 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit O, toenemend naar vrij krachtig (5) s’ avonds en krimpend naar NO.

Zaterdag: wisselend, tijdelijk zwaarbewolkt met kans op een bui. Maxima rond 8 graden en het zicht is goed, behalve tijdens de buien. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit ONO, krimpend naar NO en toenemend naar vrij krachtig (5).

Zondag worden de opklaringen opnieuw iets breder en blijft het overwegend droog. Maxima rond 8 graden en het zicht is goed. De wind waait vrij krachtig (5) uit NO, ruimend naar ONO en afnemend naar matig tot vrij krachtig (4 à 5).

Maandag: na het verdwijnen van de ochtendnevel wordt het wisselend bewolkt met zon en wolkenvelden. Maxima rond 10 à 11 graden en het zicht is eerst matig, later goed. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit O, ruimend naar ZO en afnemend naar matig (4).

Langetermijnverwachting van dinsdag 16/04/19 tot zaterdag 20/04/19

Ook volgende week bevinden we ons op de grenszone tussen het Scandinvische hoog en het laag dat zich uitstrekt over de nabije Atlantische Oceaan. Hierdoor blijf een zuidoostelijke aanvoer van vrij droge lucht ons weer bepalen maar moeten we wel rekening houden met af en toe een restant van een Atlantische storing.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here