Home Knokke-Heist Nieuwe parkeermeters vertonen kinderziektes

Nieuwe parkeermeters vertonen kinderziektes

2

Na het invoeren van de nieuwe parkeermeters heeft één van onze redacteurs het kortparkeren getest. De parkeermeters werken vandaag in de groene zone niet volgens wat er vermeld staat.

Het startbedrag is €0,20 en je zou volgens de baliemedewerker bij OPC voor kort parkeren dit telkens €à,20 kunnen verhogen door op de plustoets te drukken.

We stelden vast dat in de praktijk de parkeermeter start met €0,50 en bij het indrukken van de plustoets komt er telkens €0,50 bij i.p.v. €0,20. Het zelfde in de rode zone met di verschil dat deze wel start met €0,20 maar ook telkens €0,50 bij komt. Volgens de parkingshop zelf is dit een nog een kinderziekte. Maar eigenlijk zijn die toestellen vandaag gewoon verkeerd geprogrammeerd en betaald men in de groene zones alvast vandaag te veel.

Artikel

2 REACTIES

  1. Eigenaardig dat men zomaar parkeermeters mag plaatsen die foutief werken en zomede de burger en voornamelijk weer de autobestuurder bestelen. Gewoonweg verfoeilijke praktijken. En de politiek laat maar betijen, zij rekenen enkel kassa kassa.

  2. Vroeger stak je een munt in het toestel en dat was het, maar nu is dat een ingewikkelde boel geworden zoals in de rode zone. ja als je uw kenteken in gegeven hebt zal het lukken. Men wil 1 € ingeven voor een half uur, en je geld komt er terug uit want het staat op 0,20 op het scherm, als je het weet hoe het werkt dan steekt men je 1€ terug in en dan pas werkt het. Waarom ingewikkeld maken als het eenvoudig kan zoals vroeger ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here