Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag zonnige perioden met af en toe wat lage bewolking. Vooral na de middag is er af en toe vrij veel bewolking. Meestal droog maar over zee kan er een buitje vallen. Maxima rond 8 à 9 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit ONO, krimpend naar NO en toenemend naar vrij krachtig (5) ’s avonds.

Zaterdag vormt er zich tijdens de voormiddag meer en meer bewolking en vooral over de oostkust kunnen er enkele buien vallen. Dit kunnen buien van sneeuw of smeltende sneeuw zijn. Maxima rond 7 of 8 graden en het zicht is matig tot slecht tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit ONO, krimpend naar NO en toenemend naar vrij krachtig (5).

Zondag: wisselend bewolkt maar de opklaringen worden geleidelijk breder. De kans op een bui verdwijnt vlug. Maxima rond 10 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit ONO, toenemend naar vrij krachtig (5).

Maandag en dinsdag worden overwegend zonnige en droge dagen. Dinsdag kan er zich reeds wat meer stapelbewolking vormen tijdens de namiddag. De maxima schommelen rond 13 graden en het zicht is meestal goed. Maandag waait de wind vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit O. Dinsdag waait de wind vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit oostelijke sector.

Langetermijnverwachting van woensdag 17/04/19 tot zondag 21/04/19

Een Franse depressie verplaatst zich heel langzaam naar het noordoosten en zorgt voor meer onstabiliteit en vochtigheid waardoor de kansen op enkele buien toenemen.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here