Home Sport BC Knokke-Heist Woman One winnen hun laatste wedstrijd

BC Knokke-Heist Woman One winnen hun laatste wedstrijd

0

Dames One Knokke-Heist wonnen hun laatste wedstrijd tegen Middelkerke met 69-74. Spannende wedstrijd met enorm veel energie van de ploeg en de 6de plaats als inzet. Met het behalen van deze 6de plaats hebben ze hun doelstelling voor dit jaar alsnog uit de brand kunnen slepen.

Coach Meindert kon rekenen op Melissa Deblaere (9 reb – 3 st – 6 ass – 14p) / Amaryllis Bode (1 reb) / Annelies Combes / Janne Chielens (3 reb – 5 p) / Liesbeth Bode (12 reb – 2 st – 1 ass – 7 p) – Eva Boghaert (4 reb – 7 p) – Pauline Hocepied (1 reb – 1 ass – 11 p) / Ine Maenhout (1 reb – 3 p) / Louise Vanparys (5 reb – 1 st – 9 p) / Kimberly Deblaere (5 reb – 3 st – 4 ass – 18 p)

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here