Home Knokke-Heist Heist Bizar ongeval in de Heistlaan

Bizar ongeval in de Heistlaan

6
(C) Patrick Brouckaert

Zaterdag in de late namiddag gebeurde in de Heistlaan een wel heel bizar ongeval. Een auto kwam om een (voorlopig) ongekende reden op z’n dak terecht. De bestuurder raakte zelf licht gewond. De Lokale Politie sloot ook de Heistlaan even af voor alle verkeer en startte een onderzoek naar de feiten.

Artikel

6 REACTIES

 1. Het is voor mij ook een grote vraag waarom men destijds de Gustave Van Nieuwenhuyse straat in het verlengde van de Coudeckerkelaan langs de spoorweg richting Zeebrugge heeft afgesloten. Pesterijen?

 2. Is misschien het moment om ook eens te vermelden : wat doen al die loonwerkers met hun enorme tractoren aan hoge snelheid en superzwaar geladen overal in Knokke-Heist , centrum ook , de reden is niet ver te zoeken : landbouwvoertuig dus veel minder reglementering ( aantal uren , rusttijden, laadvermogen, rode diesel ? , etc….. , kan waarschijnlijk niet lokaal opgelost worden !

 3. Is zoals in de Knokkestraat, Is zone 50 moet eigenlijk de E11 zijn.
  Volgens politie is dat geen waar. Laagvliegers, vrachtwagens, betonmolens voor de Put van Cloedt, enz. Fietsers op het voetpad.
  Tegenwoordig allemaal normaal. Tenzij ge Van Eenooghe gelooft.

 4. Is zoals op ELIZABETLAAN tussen Duinbergen laan en Meerlaan:
  ” ZONE 50…”? “BEBOUWDE KOM..?”
  Lekker aan 120km/u racen en de bocht aan PARK 58 (zebrapad voor wandelaars) inhalen zodat moeders met kinderen doodsangsten uitstaan om over te kunnen geraken….
  VRACHTVERVOER lapt er alles aan zijn laarzen en davert gezellig aan 90km/u met opliggers, autotransport, betonmixers, dumpers enz…
  ..WAT een HEERLIJK gezellig relaxed kustdorp….🙄

 5. Het wordt hoog tijd dat men de Heistlaan vanaf de treinbrug tot aan de Elizabetlaan omvormt tot ZONE 30 want sommige chauffeurs lappen alle verkeersregels aan hun voeten. Het is zelfs zo erg dat er wagens uit de Marktstraat de Heistlaan oprijden richting Elizabetlaan VIA HET FIETSPAD EN HET VOETPAD. Zo hoeven ze niet meer te wachten aan de “haaientanden” en snijden ze de hoek af. De Heistlaan wordt méér en méér een gevaarlijke “sluipweg”. De bouw van de A11 heeft voor weinig soelaas gezorgd, wel integendeel. Wanneer zullen de eerste ongevallen met dodelijke afloop volgen aleer men ingrijpt?

  • Vorig jaar een dode van het zebrapad gemaaid. Er moeten structurele maatregelen komen zone 30 op zich is onvoldoende. Het afsluiten van de havenweg is ook een grote blunder dat Knokke Heist dit toegelaten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here