Home Regionieuws Zwinregio Clubvoorzitter Bart Verhaeghe zou beschikken over een plan B

Clubvoorzitter Bart Verhaeghe zou beschikken over een plan B

0

Club Brugge heeft een nieuwe locatie in gedachten voor haar nieuwe stadion. Tenminste, mocht de Raad van State het huidig Ruimtelijk Uitvoeringsplan vernietigen. Dat zegt Clubvoorzitter Bart Verhaeghe deze week op Play Sports.

In het plan is het stadion voorzien langs de Blankenbergse Steenweg. Maar enkele partijen, zoals ondernemers Joris Ide en Paul Gheysens hebben er enkele hectare grond liggen, en willen een vernietiging. In dat geval moet Club Brugge op zoek naar een alternatief, en dat is er al, blijkt nu. Al wil Bart Verhaeghe op Play Sports niet kwijt waar. Deze zomer, mogelijk zelfs al in mei, doet de Raad van State een uitspraak. Diverse media laten verstaan dat één van die plannen er zou kunnen uit bestaan om het stadion in Knokke-Heist te bouwen. Al lijkt vandaag dit niemand te willen bevestigen. Ook burgemeester Leopold Graaf Lippens zei eerder al bij de eerste steen van het Club trainingscentrum dat dit nu niet aan de orde is. Maar de relatie tussen Club Brugge en Knokke-Heist loopt in ieder geval zeer vlot. Zo hoopt Club Brugge ook haar beloften in onze gemeente te stationeren.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here