Home Sport Dames aan de top bij shooting air Vossenhul met Luchtpistool

Dames aan de top bij shooting air Vossenhul met Luchtpistool

0

Drie geselecteerde dames pistoolschutters  namen deel aan de Vlaamse kampioenschappen 2019 te Mechelen. Bij de dames 2 werd Els Vekemans derde en behaalde aldus bij haar eerste deelname aan een officiële wedstrijd een bronzen medaille. Haar clubgenote Rita Soenen werd vierde op één punt verschil. Bij de dames 1 kon West-Vlaams kampioen Tatiana Gallon zich kwalificeren voor de finale met de acht beste schutters. Zij werd uiteindelijk 7e.  Deze drie dames namen ook deel aan een belangrijke Masters of Flanders wedstrijd te Nieuwpoort. Tatiana Gallon werd eerste en leverde een topprestatie van 534/600 p. Bij de dames 2 werd Els Vekemans tweede en schoot haar beste prestatie op verplaatsing. Rita Soenen werd vijfde.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here