Home Knokke-Heist RKFC: “Volgend jaar slaan we terug”

RKFC: “Volgend jaar slaan we terug”

0

Onze jongens van RKFC speelden voor het laatst thuis in de lopende competitie. De intussen traditionele footlunch was volledig uitverkocht en er is tot in de vroege uurtjes gefeest. Sportief was het een wedstrijd waarin R Knokke FC opnieuw kon schitteren op het veld. RKFC won met 4-2 van Geel en kon zo de laatste wedstrijd thuis nog fantastisch afsluiten. “Volgend jaar slaan we terug”, hoorde je hier en daar zeggen in de RKFC tent. Maar de woorden van trainer Yves Van Borm typeren “de spirit” van RKFC. De T1 van Knokke feliciteerde voorzitter
Vincent Van Honsebrouck voor zijn inzet op elk vlak en het volharden en te werken aan de toekomst o.a. met het nieuwe stadion voor RKFC. De voorzitter die volgens Van Borm naast zijn club leiden ook een echte familieman is. Van Borm was duidelijk geëmotioneerd en liet z’n hart spreken.

Foto’s: Yvan Kaux

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here