Home Knokke-Heist Knokke Ruud Vormer thuis in Knokke-Heist

Ruud Vormer thuis in Knokke-Heist

0

Ruud Vormer (de kapitein van Club Brugge) weigerde vorig jaar een monsterbod uit de woestijn. De vraag is: kan hij zo’n bod nog eens weigeren als het opnieuw komt?

“Hangt ervan af welk land. Saoedi-Arabië, dat doe ik niet, neen. Ach, je weet het niet, ’t is moeilijk te zeggen. Dubai en zo… Dan moet ik overleggen met Roosie. Want zij wil lekker hier blijven”, lacht Vormer in Het Laatste Nieuws.

“Neen, ik ga er niet van uit dat ik vertrek. Midden in de play-offs ben je daar ook helemaal niet mee bezig. Ik zit hier goed. Lekker in Knokke-Heist, alles naar mijn zin. Straks trainen we in Westkapelle, prachtig, hé? Zo, maak er iets moois van. We zien elkaar tegen Genk of Anderlecht, niet?”

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here