Home Knokke-Heist Reeds twee actieve meetstations in Knokke-Heist voor fijn stof

Reeds twee actieve meetstations in Knokke-Heist voor fijn stof

1

Tegenwoordig kan iedereen zelf luchtkwaliteit meten en bijdragen aan dataverzameling over de kwaliteit van onze lucht door een project van Bob Dyserinck. Die we ook kennen van het weerstation. Voordat u zelf de hardware plus sensor gaat kopen is het belangrijk om te weten dat Bob graag z’n netwerk verder wil gaan uitbreiden. Op dit ogenblik zijn er 4 meetpunten voorzien in Knokke-Heist waarvan er reeds twee werken. Bekijk hier de actuele situatie in Knokke-Heist.

Artikel

1 REACTIE

  1. Fijnstof meten is een belangrijk initiatief waarvoor ik mijn dank betuig. Alleen kan iemand mij zeggen waar die officiële metingen in onze stad gebeuren ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here