Home Knokke-Heist Knokke Sissy-Boy in de Dumortierlaan gered

Sissy-Boy in de Dumortierlaan gered

0

De Nederlandse winkelketen Sissy-Boy ging vorige week failliet, maar kan nu al meteen een doorstart maken. De Termeer Groep, het moederbedrijf van Sacha en Manfield, wordt de nieuwe eigenaar.

Sissy-Boy werd vrijdag failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam. De keten, met circa 45 winkels in de Benelux, kampte al een tijdje met tegenvallende verkopen. Zaterdag kwam er echter al meteen goed nieuws: er was met het Nederlandse familiebedrijf Termeer Groep een overnemer gevonden.

“Het is een prachtig merk, met een duidelijk verhaal en vanaf vandaag weer een mooie toekomst”, zegt CEO Ward Termeer in een persbericht. “Door Sissy-Boy op te nemen in onze familie willen we de kracht en de potentie die in het merk zit opnieuw de juiste voedingsbodem bieden.”

De Sissy-Boy winkel in de Dumortierlaan blijft open. De webshop is voorlopig wel gesloten.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here