Home Knokke-Heist Duinbergen Horeca-Duinbergen wil haar volledige rommelmarkt terug

Horeca-Duinbergen wil haar volledige rommelmarkt terug

2

De grootste rommelmarkt van Knokke-Heist vind je in Duinbergen. Tijdens Duinbergen kermis tijdens de eerste zondag van juni verkopen meer dan 100 standhouders hun oude spullen. Ideaal voor wie iets bijzonders op de kop wil tikken net voor de zomer. Drie jaar op rij was door openbare werken de Rommelmarkt ingekort en liep deze van vanaf de Elizabethlaan tot aan de zeedijk. Nu alle werken gedaan zijn hoopt de lokale middenstand dat de rommelmarkt weer kan lopen van aan het station Duinbergen tot aan de Zeedijk. Maar volgens de buurtbewoners en de lokale HoReCa zouden er nu veiligheidsproblemen opduiken waardoor de rommelmarkt niet meer kan doorgaan op de normale lengte. Net op dat stukje zitten een aantal HoReCa-zaken die na jarenlange werken ook dit event aan hun neus zien voorbij gaan. “We hopen alsnog dat het gemeentebestuur inziet dat er helemaal geen veiligheidsproblemen zijn als de rommelmarkt op een normale manier kan doorgaan”, zegt een caféuitbater.

Artikel

2 REACTIES

  1. Ik weet niet of de bruggen van Ramskapelle wel moeten vernieuwd worden, men zou ze beter afbreken en het kanaal zo laten, trouwens een km verder staan liggen er al twee men kan dus gemakkelijk via deze bruggen zowel naar Dudzele of de A11 naar Brugge. Ik denk dat de tunnel voor Zeebrugge veel dringender is dan de brug.

  2. Ik weet niet of de bruggen van Ramskapelle wel moeten vernieuwd worden, men zou ze beter afbreken en het kanaal zo laten, trouwens een km verder staan liggen er al twee men kan dus gemakkelijk via deze bruggen zowel naar Dudzele of de A11 naar Brugge. Ik denk dat de tunnel voor Zeebrugge veel dringender is dan de brug.

Comments are closed.