Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en kan er hier en daar een bui vallen. Na de middag blijft het overal droog en geleidelijk schuift er meer bewolking binnen. Goed zicht, matig in een bui. Maxima rond 10 à 11 °C. Vrij krachtige wind (5) uit W, ruimend naar NW en afnemend tot matig (4). ’s Avonds wordt de wind zwak tot matig (2-3) uit veranderlijke richting.

Dinsdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met kans op een bui. Matig, later overwegend goed zicht. Maxima rond 12 °C. Matige wind (3-4) uit Z tot ZW, afnemend tot zwak à matig (2-3) uit veranderlijke richting. ’s Avonds waait de wind matig tot vrij krachtig (4-5) uit OZO.

Woensdag is het betrokken met regen. Later op de dag wordt het zwaarbewolkt met buien. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 12 °C. Vrij krachtige wind (5) uit Z, ruimend naar ZW.

Donderdag wisselen zon en wolken elkaar af. Er vallen geregeld buien. Goed zicht, matig in de buien. Maxima rond 12 à 13 °C. Matige wind (4) uit W, tijdelijk toenemend tot vrij krachtig (5) en later ruimend naar WNW.

Vrijdag wordt het wisselend bewolkt met buien. Na de middag wordt het droger en later op de dag neemt de bewolking toe. Goed zicht, matig in de buien. Maxima rond 13 à 14 °C. Matige wind (4) uit WZW, toenemend tot vrij krachtig (5) en krimpend naar ZW.

Langetermijnverwachting van zaterdag 11/05/19 tot woensdag 15/05/19

Het weekend wordt nog wisselvallig door de passage van een lagedrukgebied. Nadien strekt een uitloper van hogedrukgebied boven Groenland zich uit tot boven de Noordzee waardoor een drogere periode lijkt aan te breken. De maxima liggen in het weekend rond 12 graden en stijgen nadien geleidelijk tot rond 16 graden.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here