Home Regionieuws Zeebrugge ICO Zeebrugge ontvangt Neptune Lines

ICO Zeebrugge ontvangt Neptune Lines

1

In Zeebrugge is het eerste schip aangekomen van de nieuwe lijndienst tussen het Spaanse Santander en Zeebrugge.

Het gaat om de lijndienst van de Griekse autorederij Neptune Lines.  Die rederij heeft een contract afgesloten met het bedrijf ICO.  Neptune Lines zal auto’s vanuit Zeebrugge naar het westen van Engeland varen.

ICO is wereldwijd toonaangevend in de behandeling en opslag van roll-on/roll-of cargo. Naast het laden en lossen van nieuwe wagens, constructiemateriaal en heavy lifts bieden we ook vehicle processing, scheepsagentuur en complete afhandeling van douaneverplichtingen alsook het volledige logistieke door to door pakket van fabriek tot levering bij de klant / dealer.

ICO is een 100% dochteronderneming van Nippon Yusen Kaisha (NYK), een van de belangrijkste transportbedrijven ter wereld. We zijn gevestigd in België, in het hart van de Europese automobielindustrie. Via onze terminals in de havens van Antwerpen en Zeebrugge behandelen we jaarlijks meer dan 2 miljoen wagens.
’s Werelds belangrijkste automerken en RoRo rederijen namen ICO op in hun logistieke ketting.
De geografische locatie van de terminals in Zeebrugge en Antwerpen, een ideale mix van import en export volumes, het intra-Europees en mondiaal netwerk van bestemmingen verbonden met ICO, gecombineerd met state of the art terminals vormen de strategische basis van het succes van ICO.

Artikel

1 REACTIE

  1. Nu wordt het alleen nog wachten (en dat blijft maar duren) op de bouw van een tweede zeesluis. Moest de huidige Vandammesluis met een ernstig mankement te kampen krijgen zou dat voor de Zeebrugse autotrafieken en voor de volledige achterhaven wel eens de doodsteek kunnen betekenen. Waarom rekt de Vlaamse regering dit zo? Waarom dat getalm? Er zit toch weer geen geniepige “sabotagestreek” van Antwerpen achter zoals dit in het verleden meermaals het geval was?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here