Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wisselend tot zwaarbewolkt met kans op hier en daar regen of een bui. ’s Avonds en ’s nachts neemt de bewolking toe, later gevolgd door meer regen. Maxima rond 11 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit Z, krimpend naar ZO en toenemend naar vrij krachtig (5) ’s avonds.

Woensdag: betrokken met vrij veel regen maar nog tijdens de voormiddag komen er opklaringen, gevolgd door buien. Maxima rond 12 à 13 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit ZZO, ruimend naar ZW en afnemend naar vrij krachtig (5) ’s avonds.

Donderdag: wisselend bewolkt met geregeld buien. Maxima rond 13 à 14 graden en het zicht is matig tijdens de buien. De wind waait matig (4) uit ZW, ruimend naar WZW en toenemend naar vrij krachtig (5).

Vrijdag: wisselend bewolkt met af en toe een bui. Maxima rond 13 graden en het zicht is matig tijdens de buien. De wind waait vrij krachtig (5) uit W, ruimend naar WNW

Zaterdag: in eerste instantie kan er nog een buitje vallen maar algauw wordt het overal droog en wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Maxima rond 13 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit NW, ruimend naar NNW.

Langetermijnverwachting van zondag 12/05/19 tot donderdag 16/05/19

Het Atlantische hoog breidt zich langzaamaan uit naar en over onze contreien zodat de gunstige hogedrukinvloed steeds maar groter wordt. Dus in de loop van het volgende weekend zal het weer geleidelijk droger en warmer worden.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here