Home Knokke-Heist Duinbergen Sommige kneistse jongeren blijven aan nestbevuiling doen

Sommige kneistse jongeren blijven aan nestbevuiling doen

3

Dan zal het niet dit weekend geweest zijn ? Je mag niet iedereen over dezelfde kam scheren, maar niettegenstaande de gemeente, het verzet en lakeside paradise alle moeite doen om het skatepark met omgeving proper te houden was dit deze morgen de aanblik van het verzamelde zwerfvuil, zonder nog alles wat al weggewaaid is in acht te nemen.

Het ligt voor de hand dat als er daadwerkelijk geen “attitude” wijziging komt bij bepaalde skatejongeren er ook boetes zullen van komen. De gemeente kan immers voor dergelijke vervuiling ook gasboetes uitschrijven. Zouden dit ook jongeren zijn die meededen aan de milieuprotesten? In ieder geval is iedereen het er over eens dit kan niet!

Artikel

3 REACTIES

  1. Vooreerst mag men niet zomaar alle “jongeren” met de vinger wijzen, alhoewel zeker er nogal wat bij dergelijke vervuilers mogen gerekend worden.
    Men moet eens langs de verschillende inval/uitvalswegen van ‘kneistiLAND’ lopen of fietsen, het scheelt soms geen haar of er vliegt van uit een of andere bestelwagen een fles of blik naast je hoofd, het moet zelfs nog niet eens geheel leeg zijn.
    Men mag nog zoveel opvangbakken plaatsen, het helpt gewoon geen zier, net als met de hondenpoep, het enige waar men naar ‘luistert’ zijn hoge boetes, niets anders.

  2. En dan moet men eens in de ruime omgeving van ‘t Verzet en Lakeside een kijkje nemen. Schandalige milieuvervuiling. Je moet die vervuilers al op heterdaad betrappen om corrigerend te kunnen reageren. Maar als er iemand in de buurt is, durven ze niet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here