Home Knokke-Heist Het Zoute Vijf sterren hotels kiezen voor City-Mobiel KH

Vijf sterren hotels kiezen voor City-Mobiel KH

1

Meer en meer moeten de *****hotels van het elitaire segment zich van elkaar onderscheiden. Wat moet men doen om de klanten happy te houden. Deze klanten worden steeds veeleisender en de hotels willen daar graag aan voldoen door niet alleen een verblijf, maar ook een beleving aan te bieden. Naast het ‘groene karakter’ wat dit City-Mobiel concept met zich meebrengt, is aan het meerijden in een City-Mobiel ook een grote ‘fun-factor’ verbonden. Dit komt met name voort uit het open karakter van het voertuig waardoor met één is met de omgeving en past ook zeker in Amsterdam maar ook Cadzand Bad.

Sinds kort is de Waldorf Astoria in Amsterdam ook gestart ,Naast vele andere*****hotels. Als je weet dat de binnenstad van Amsterdam verkeersarm is gemaakt lag de oplossing voor het rapen. Ze vonden de extra beleving bij ons in Knokke-Heist. Inzake Cadzand Bad lag het een beetje voor de hand, want een ritje tussen Cadzand en Knokke – Heist is nog geen 20 minuten.

Gasten die een suite reserveren bij het Waldorf Astoria krijgen voor de duur van hun verblijf een elektrische citymobiel met chauffeur ter beschikking. Deze citymobiels die door Invest Mobile uit Knokke-Heist werden aangeleverd kunnen net tussen de typische amsterdammertjes (de typische paaltjes die daar worden gebruikt om een straat af te sluiten voor het verkeer door en  beschikken over nummerplaten die in de binnenstad zijn toegelaten. Voor het moderne en vernieuwde nieuwe Strandhotel te Cadzand kunnen de gasten er zelf mee op uittrekken en de omgeving gaan verkenningen en dit op een fluisterstille manier.

Momenteel wordt er over nagedacht door vele steden om kleine zomer taxi’s te gaan in zetten voor korte ritten. ze gebruiken al elektrische auto’s naast Tesla, maar blijkbaar in praktijk zijn deze in druk bevolkte steden moeilijk wendbaar en moeten ze ook om de paar uur aan de lader gezet worden vertelde een taxi ondernemer met een vloot elektrische taxi’s die Invest-Mobile benaderd heeft voor een proef .Over deze problematiek van bijladen en wendbaarheid hoor of lees nooit in de media.

Zal onderzoeker Professor Thomas Bartbam in zijn Harvard Business Review toch gelijk hebben met zijn uitspraak niet Tesla is de toekomst maar kleine golfkarren.

Artikel

1 REACTIE

  1. Het wordt tijd dat Knokke ook verkeersarm wordt en deze voertuigjes als openbaar vervoer gaat gebruiken om de winkelstraten te bereiken voor mensen die minder goed te been zijn om hun boodschappen te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here