Home Cultuur Israëlische fotografe Dafna Ben Nun komt naar Knokke-Heist

Israëlische fotografe Dafna Ben Nun komt naar Knokke-Heist

0

Op zaterdag en zondag 29 en 30 juni komt de wereldbefaamde Israëlische fotografe Dafna Ben Nun naar België.  Dafna is gedreven en succesvol in de wereld van de fotografie  Tijden haar laatste reis naar Zimbabwe kwam ze nog in het nieuws voor haar uitzonderlijke foto van de baviaan die zo leek weggeknipt uit de Disney klassieker “de leeuwenkoning”.

Disneyfilms zijn niet noodzakelijk slechts fantasietjes met onrealistische scènes. Dat bewijst de foto die Dafna Ben Nun in Zuid-Afrika nam. Daarop imiteert een baviaan de wereldberoemde ‘Circle of Life’-scène van Disney-klassieker ‘de Leeuwenkoning’ waarbij kleine Simba wordt voorgesteld aan het Afrikaanse dierenrijk.

De baviaan op de foto hijst in werkelijkheid dan wel haar eigen jong de lucht in, de gelijkenissen zijn treffend. Net alsof het dier de film net had bekeken. Oordeel gerust zelf. Fotografe Dafna Ben Nun wist het iconische beeld vast te leggen tijdens haar reis doorheen Zuid-Afrika. Ze wou daar meer te weten komen over de lokale fauna en flora en werd aangenaam verrast door de twee bavianen.  

Nu wil ze net als vorig jaar foto shoots maken van kinderen en families hier in Knokke-Heist. Ze komt al voor de tweede keer naar Mini Horse World omdat ze helemaal weg is van deze prachtige miniatuurpaardjes.

Ze heeft een uitgesproken passie voor natuur- en familie fotografie. De emoties van mensen en dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten, zijn de hoofdpijlers in haar beelden. Ze reist naar alle uithoeken van de wereld om te fotograferen en heeft een internationale bekendheid.

Wie graag een foto shoot heeft met Dafna kan contact opnemen met Karina Verougstraete. 0478/469445  info@stalzeewinde.be Dit kan in familie verband met of zonder miniatuurpaardjes. 

Je eigen huisdier mag ook op de foto uiteraard. Locatie op het strand in Knokke of in het bos

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here