Home Cultuur Appassionata, De Gelaarsde Kip en ’t Gevolg krijgen kansen

Appassionata, De Gelaarsde Kip en ’t Gevolg krijgen kansen

0

Het Cultuurcentrum Knokke-Heist vindt het naar eigen zeggen een basistaak om jonge mensen kansen te geven. De resultaten daarvan kan je binnenkort terug bewonderen in onze schouwburg. Komend weekend 10+11 mei spelen de jongeren van theatergroep Appassionata hun “PJEEDANLO”, op 25+26 mei volgen de kinderen van De Gelaarsde Kip met hun “CIRCUS ROSANNA”. Op 20+21 september is er theatergroep Diné met “EEN POT NAT, DE MUSICAL” en tot slot staat op vrijdag 27 september ’t Gevolg op ons podium met “EN DAN”. Tickets voor deze voorstellingen zijn te koop bij de spelers of aan het onthaal Scharpoord 050/630.430.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here