Home Knokke-Heist Het Zoute E-skates in primeur

E-skates in primeur

0

Frederic Adriaens (23), de jonge Hammenaar die een internationale webshop voor elektrische skateboards runt, is woensdagavond in de prijzen gevallen bij de Gentrepreneur Awards. Daar worden de beste en meest inspirerende student-ondernemers van het Gents hoger onderwijs gekozen.

Frederic won de categorie ‘Machtige Maker’. De jonge student onderhoudt een goed draaiende webshop in Hamme, ‘Electric Board Solutions’, waarop hij alle mogelijke onderdelen voor elektrische skateboards of ‘e-skates’ verkoopt. Batterijpacks, motoren, tandwielen of motorhouders: wilt u zelf een elektrische skateboard maken, dan moét u in Hamme passeren. De bestellingen bij Frederic komen binnen uit België, maar evengoed uit de Verenigde Staten.

Intussen kunnen ook toeristen in onze gemeente al rijden op enkele van de zelfgemaakte e-skates. “En binnenkort wil ik ook kant-en-klare boards verkopen”, vertelt Frederic. Met de eer van de overwinning, komt ook een cheque van 250 euro. Daarmee kan Frederic de volgende stap zetten.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here