Home Knokke-Heist Heist Gebedshuis Sikhs : willens nillens doordrijven

Gebedshuis Sikhs : willens nillens doordrijven

0

“Jammer dat het gezond verstand niet overheerst, zegt N-VA Knokke-Heist. Enige vreemde wending op de gemeenteraad was volgens de oppositiepartij dat de meerderheid een plan indiende om de parking in de Pannenstraat ter beschikking te stellen van de sikh-gemeenschap op woensdag.

Nog voor het debat begon, voerde de Gemeentebelangen dit punt weer af. Toen Cathy Coudyser vroeg waarom was het antwoord : “nog juridische problemen die moeten uitgeklaard worden’. Voor N-VA is het duidelijk. “Zoek een andere oplossing voor een gebedshuis van de sikh-gemeenschap. De H. Consciencestraat is niet geschikt.” Waar de partij dergelijk gebedshuis dan wel ziet in Knokke-Heist is op vandaag niet duidelijk.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here