Home Cultuur Cultuurraad zoekt cultuurdeskundigen

Cultuurraad zoekt cultuurdeskundigen

0

De nieuwe legislatuur 2019-2024 betekent een nieuwe samenstelling van de Cultuurraad, zowel in de algemene vergadering als in het dagelijks bestuur. Naast vertegenwoordigers in de categorieën algemene vorming, actieve kunstbeoefening, sociaal-cultureel werk en hobby/vrije tijd/toerisme, is de Cultuurraad ook nog op zoek naar experts in de culturele branche. Ben je bereid om je kennis, ervaring en enthousiasme actief te gebruiken om de Cultuurraad te versterken en mee te bouwen aan het cultuurbeleid in Knokke-Heist tijdens de komende zes jaar? Bezorg dan ten laatste op 20 mei 2019 jouw gemotiveerde kandidatuur aan Cultuurraad Knokke-Heist Cultuurcentrum Scharpoord t.a.v. Dirk Overstraete Maxim Willemspad 1 8300 Knokke-Heist of mail naar: cultuurraad@knokke-heist.be

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here