Home Cultuur Mise en Plage = Culinair genieten

Mise en Plage = Culinair genieten

0

Culinair genieten op het strand van Knokke-Heist Uniek tasting event Mise en Plage opent het zomerseizoen aan zee


De zomer begint lekker in Knokke-Heist. In de mondaine badstad aan de Belgische Kust vindt op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 de eerste editie plaats van Mise en Plage. Het belooft een evenement te worden om duimen en vingers bij af te likken.

Met topchefs uit Knokke-Heist en de Zwinstreek, een unieke locatie en setting, en tal van randactiviteiten neemt Mise en Plage u 3 dagen mee op een culinaire ontdekkingstocht om duimen en vingers bij af te likken.

U proeft tijdens dit culinair tasting event van de fijnste gerechten en de lekkerste streekproducten én kan deelnemen aan masterclasses, winetastings en workshops (ook voor kinderen). Elke avond wordt afgesloten met een streepje livemuziek. Meer dan een food festival is Mise en Plage een zinnenprikkelende totaalervaring in een schitterend kader.

Chefs van deze gastronomische restaurants hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd:
Pure C**
De Kromme Watergang**
la Trinité*
Orchidee thai
Blueness Bar
DeMaré patisserie lunch koffie
El Fuego Knokke
Chocolatier M
Escabèche
La Guera
La Ciboulette
Il Trionfo
Bistro Marie Knokke
Bistro JETT
Kaasaffineurs Van Tricht


Cashless event : info zie www.misenplage.be

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here