Home Knokke-Heist Duinbergen De werken in de Duinbergenlaan gaan verder

De werken in de Duinbergenlaan gaan verder

0

In opdracht van het Autonoom Gemeentebedrijf voor Stadsontwikkeling (AGSO) is aannemer Lamote op maandag 13 mei 2019 gestart met de vernieuwing van de nutsleidingen langs de oostelijke zijde van de Duinbergenlaan, tussen de Duinendreef en Elizabetlaan. Deze werkzaamheden zouden, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, tot 31 mei 2019 duren.

Verkeersmaatregelen :

  • Parkeerverbod langs de oostelijke zijde van de Duinbergenlaan vanaf de Duinendreef tot aan de Elizabetlaan
  • Beperkt éénrichtingsverkeer in de Duinbergenlaan, tussen de Elizabetlaan en de Duinendreef, met als toegelaten rijrichting vanaf de Duinendreef naar de Elizabetlaan.  (Brom)fietsers mogen dus in de beide richtingen blijven rijden.
  • Omleiding via de Elizabetlaan, de Meeuwendreef en de Duinendreef
Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here