Home Knokke-Heist Het Zoute Louis Vuitton gaat ook dit jaar voor onze mondaine badstad

Louis Vuitton gaat ook dit jaar voor onze mondaine badstad

0

Al voor het derde jaar op rij zet modehuis Louis Vuitton onze mondaine badstad Knokke-Heist in de kijker met een exclusief aanbod aan zogenaamde Knokke-accessoires.  In tegenstelling tot de voorbije jaren kozen ze er niet voor om enkel de Neverfull-tas onder handen te nemen, maar de OnTheGo tote, de Beach tote en ook een aantal sleutelhangers en bag charms. Vorig jaar was de Neverfull Knokke trouwens in recordtempo uitverkocht, er zakten zelfs mensen uit Duitsland en Groot-Brittannië voor naar onze badstad af.

Vanaf 18 april 2019, Kustlaan 271, 8300 Knokke-Heist

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here