Home Knokke-Heist Knokke Ooit plastic soep gedronken?

Ooit plastic soep gedronken?

0

Afgelopen weekend bereidde Sergio Herman samen met sous-chef Thomas Coolen een ongewoon soepje in de turnzaal van de Sint-Jansschool. De kinderen waren er getuige hoe beide keukenpieten alle lekkere verse groenten uit de plastic verpakking haalden. Tot grote ontzetting van de kinderen werden daarna de plastic folies en flessen in een grote kookpot gekieperd om er een plastic soep van te maken. Voor de allereerste keer in zijn carrière werd dit “topgerechje” van Sergio niet op applaus maar op boe-geroep onthaald. In het kader van de campagne Mei Plasticvrij hebben zelfs de allerkleinsten de boodschap meteen gesnapt. Directeur Marc Moeyaert hoopt dat ze dit nu ook doorvertellen aan hun papa en mama. (foto’s Anne-Marie Maertens)

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here