Home Sport Het volledige programma van Knokke Hippique

Het volledige programma van Knokke Hippique

0

Heb je zin in een leuk evenement dat bovendien gratis is? Een combinatie van topsport, shopping en entertainment wacht op je van 19 juni tot en met 14 juli 2019!

Het volledige programma? Klik HIER!

Met Knokke Hippique biedt Stephex Events iedereen, van klein tot groot, de kans om te proeven van de paardensport, op het allerhoogste niveau. Dit jaar is het alweer tijd voor de vijfde editie van het evenement, waarvoor het team met plezier afzakt naar Knokke-Heist om iedereen een onvergetelijke zomer te bezorgen.

Er wordt van start gegaan op woensdag 19 juni met een driesterren competitie die eindigt op zondag 23 juni. Op donderdag 27 juni gaan we weer van start, dit keer met een vijfsterren circuit, die eindigt op 30 juni met de Grote Prijs. Hierbij kan je de allergrootste sterren van de paardenwereld aan het werk zien in en rondom de pistes. Nadien volgt het tweede en derde deel van het driesterren-circuit, van 3 tot 7 juli en van 10 tot 14 juli. Hier kan iedereen nogmaals genieten van spannende proeven, adembenemende acts, lekker eten en heerlijk shoppen.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here