Home Knokke-Heist N-VA Knokke-Heist claimt ‘Mise en plage’

N-VA Knokke-Heist claimt ‘Mise en plage’

2

Zes jaar lang heeft N-VA naar eigen zeggen voorgesteld om toeristische top-evenementen te creëren met onze eigen culinaire topchefs. “En kijk…ons N-VA programma wordt uitgevoerd. Ik kijk al uit naar de eerste editie van ‘Mise en plage’. Topchefs, in een top-setting op het strand”, staat te lezen op de Facebookpagina van de oppositiepartij.

Culinair genieten op het strand van Knokke-Heist Uniek tasting event Mise en Plage opent het zomerseizoen aan zee en het is fout om dit als partij te claimen klinkt het bij de Knokke-Heistse Horeca. Laat ons vooral genieten op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 tijdens de eerste editie plaats van Mise en Plage. Het belooft een evenement te worden om duimen en vingers bij af te likken.

Artikel

2 REACTIES

  1. Simonne,
    Een zeer mooi initiatief maar wel een beetje laat. NVA had hier wel gelijk dit had reeds een paar jaar kunnen plaatsvinden. . Kookeet in Brugge doet dit al sedert 2011 en zal nu het concept veranderen omdat vele gemeenten en steden (Gent, Antwerpen, Oostende, De Haan en nog vele anderen) dit evenement ook doen.

  2. Leuk dat het voorstel van n-va door de meerderheid gesmaakt wordt!!!👍😇
    Graag nog meer van dat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here