Home Cultuur Twee winnaars van MAAK in de wedstrijd ‘Chris Vos Original Shoes’

Twee winnaars van MAAK in de wedstrijd ‘Chris Vos Original Shoes’

0

Van september 2018 tot april 2019 liep er in MAAK een kunstzinnig schoenenproject. Maar liefst 89 leerlingen van MAAK namen onlangs ook deel aan een wedstrijd uitgeschreven door Chris Vos, die handgemaakte, exclusieve schoenen aan de man brengt in Brugge en Antwerpen. Hij selecteerde twee ontwerpen en toverde die om in echte schoenen, die hij aan beide dames cadeau deed. Renate Rammeloo ontwierp een kleurrijk, klassevol paar met een fraaie kleuropbouw. Larisa Kurdyukova liet zich door onze muziekafdeling inspireren en koos voor prachtige, subtiele kleuren.

Chris Vos Original Shoes

Wil jij ook een van hun ontwerpen aan je voeten? Dan kun je een paar op te kop tikken bij Chris Vos Original Shoes in de Noordzandstraat 15 in Brugge. Voor dit artisanaal product betaal je een kleine 250 euro maar dankzij zijn vormgeving en kwalitatieve afwerking op maat heb je met dit exclusieve schoeisel gegarandeerd altijd een voetje voor!

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here