Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag zijn er eerst opklaringen. Na de middag neemt de bewolking geleidelijk toe vanuit het oosten. Het blijft droog. Maxima rond 15°C. Matige wind (4) uit ONO, krimpend naar NNO en toenemend tot vrij krachtig (5). Goed zicht.

Vrijdag is het zwaarbewolkt met kans op een spatje motregen of lichte regen. Maxima rond 16°C. Matige wind (4) uit NO, ’s avonds ruimend naar ONO en afnemend naar matig (3-4). Meestal goed zicht.

Zaterdag is het wisselend en soms zwaarbewolkt. Aanvankelijk is er kans op wat regen, na de middag zijn er buien mogelijk. Maxima rond 18°C. Zwakke wind (2) uit veranderlijke richting, draaiend naar NNO en toenemend tot matig (3). Matig, later goed zicht.

Zondag blijft het wisselend bewolkt. In de namiddag kan er boven land een bui vallen, mogelijk vergezeld van onweer. Maxima rond 17°C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit veranderlijke tot noordelijke richting. Eerst matig tot slecht zicht, later matig tot goed zicht.

Maandag wisselen zon en wolken elkaar af. Een lokaal buitje is niet uit te sluiten. Maxima rond 15°C. Matige wind (3) uit N. Matig tot goed zicht.

Langetermijnverwachting van dinsdag 21/05/19 tot zaterdag 25/05/19

Dinsdag is er nog kans op een buitje. Nadien breidt het Azorenhoog zich uit over West-Europa. Het wordt droog met meer zon en de maxima stijgen van 16 naar 19°C. De minima schommelen tussen 11 en 13°C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here