Home Knokke-Heist Kiest Club Brugge binnenkort helemaal voor Knokke-Heist?

Kiest Club Brugge binnenkort helemaal voor Knokke-Heist?

3

Er is nog altijd geen advies van de auditeur van de Raad van State over het nieuwe stadion van Club Brugge, langs de Blankenbergse Steenweg. Intussen onderzoekt Blauw-Zwart ook mogelijke alternatieve locaties, dat gaf voorzitter Verhaeghe al mee.

Ook een stadion in Knokke-Heist, vlak aan de A11, blijkt een optie voor Club. Let wel: enkel als het project langs de Blankenbergse Steenweg er niet komt. Club bouwt al een nieuw oefencomplex in Westkapelle. De Knokse stadionplannen zitten evenwel nog in een embryonale fase en zijn nog niet aan de orde maar de geruchten worden toch wel heel hardnekkig.

Wel zit er nog altijd weinig beweging in het huidige stadiondossier. Het is al meer dan een jaar wachten op het advies van de auditeur van de Raad van State. De stad Brugge zat intussen al rond de tafel met meerdere betrokkenen. Maar vooral de vzw Groen wil niet wijken en blijft achter haar verzet tegen het project staan.

Ook op grondgebied Brugge zou er trouwens een plan-B zijn voor het stadion. Daarnaast is ook een voetbaltempel voor Club in Aalter (Oost-Vlaanderen) nog altijd niet onmogelijk. Maar weinig realistisch volgens de supporters. Het blijft wachten op duidelijkheid. Op de foto de plannen voor Brugge…. maar misschien dus voor Knokke-Heist.

Artikel

3 REACTIES

  1. Nochtans zouden ze beter eens hun vreemde uitdrukking(no sweat no glory) best kunnen gebruiken om in Brugge een degelijk stadium te bouwen, maar het zou hen waarschijnlijk beter uitkomen het in onze taal te doen…

  2. Waar zou zo’n stadium wel komen ? midden in landbouwgebied ? Wij kunnen zo’n stadium missen als kiespijn : verkeersdrukte, voetbalhooligans . Als Club Brugge absoluut een nieuw stadium wil, dan moet het maar verder zoeken in Brugge. Waarom niet in het havengebied van Zeebrugge? Daar liggen hectaren grond ongebruikt.

    • Ik vind ook dat Club voor de échte wedstrijden een “voetbaltempel” op eigen bodem moet hebben. Dat ze in “Molenhoek” te Westkapelle komen oefenen, tot daar, maar échte matchen dienen volgens mijn bescheiden mening op eigen grondgebied te worden gespeeld anders is het ook Club Brugge niet meer Maar RFC Knokke-Heist maar ik denk niet dat de supporters hiermee akkoord zouden gaan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here