Home Cultuur Nieuw cultuurseizoen is opnieuw een schot in de roos

Nieuw cultuurseizoen is opnieuw een schot in de roos

0

Het nieuwe cultuurseizoen staat voor de deur en wij zijn er klaar voor!
Ons doel: je laten proeven van al de mooie dingen des levens en je laten ontdekken. Stap even uit je comfort zone en in die nieuwe, onbekende wereld. Je zal het je niet beklagen. Enkele namen die ons hart en theatervloer raken zijn: Bart Cannaerts, Tania Van Der Sanden, Bram De Looze, Robin Verheyen & Joey Baron, Chris Lomme en Javier Guzman.

Vanaf 27 mei ligt de nieuwe seizoensbrochure in de rekken van het cultuurcentrum en andere gemeentelijke gebouwen. Ben je een trouwe klant van het cultuurcentrum, dan valt hij bij jou misschien zelfs in de bus.

Je ontdekt het volledige programma van 2019-2020 nu al op onze website.
De ticketverkoop voor podiumvoorstellingen, lezingen, cursussen,… start op woensdag 12 juni om 8.30 uur. Zowel online, telefonisch als aan de balie van Cultuurcentrum Scharpoord.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here