Home Knokke-Heist Knokke Na Antwerpen en Gent nu ook een Magnum Pleasure Store in Knokke-Heist

Na Antwerpen en Gent nu ook een Magnum Pleasure Store in Knokke-Heist

0

Pop-up stores in Knokke-Heist hadden we al. Nu hebben we ook in Knokke-Heist een pleasure store. Unilever opent na Antwerpen en Gent na ook een Pop-up Magnum Pleasure Store op het Lichttorenplein. Fans van de ijsjes kunnen er hun eigen Magnum maken met drie verschillende chocoladecoatings en meerdere toppings. Vorig jaar pakte ook al Neuhaus, de uitvinder van de Belgische praline uit met een zogenaamde pleasure store uit met heerlijke ijsjes.

Eerder ook een een pop-up in Milaan en Kopenhagen

Het populaire ijsmerk Magnum van Unilever viert dit jaar zijn 30 ste verjaardag. Het ijsje werd in 1989 ontwikkeld door de Deense onderneming Frisko. De relatief stevige Magnum  werd in Belgische chocolade van Callebaut gedompeld en had onmiddellijk enorm veel succes. Callebaut had speciale inspanningen gedaan om de kwaliteit van de chocolade ook bij een temperatuur van minus 40 graden te kunnen garanderen. Frisko had met zijn Magnum meteen een populair succesnummer in huis. De Nederlands-Britse voedingsgroep Unilever onderkende daardoor het groeipotentieel van Frisko en nam het bedrijf, samen met Magnum over.

Artikel