Home Justitie 14 illegalen opgepakt door Lokale Politie Damme/Knokke-Heist

14 illegalen opgepakt door Lokale Politie Damme/Knokke-Heist

0

Zoals je deze morgen kon lezen op de Facebookpagina van onze krant. Werden 14 transmigranten onderschept door het team van de Lokale Politie Damme/Knokke-Heist. Dit bevestigde ondertussen ook de Lokale Politie. De illegalen ontsnapten uit een vrachtenwagen nadat de bestuurder gerommel had gehoord. De vrachtwagen reed in de richting van Antwerpen. Waarschijnlijk hadden de transmigranten dit door en maakten ze daarom lawaai in het ruim van de vrachtwagen. Toen de bestuurder stopte was de politie ook vrijwel meteen ter plaatse en konden de migranten niet verder vluchten. Of er meer dan 14 in de laadruimte van de vrachtwagen zaten en er een aantal toch konden wegglippen is niet duidelijk. Al was dat moeilijk. Want het team van de Lokale Politie was meteen massaal ter plaatse.

Artikel