Home Sport Club Brugge zal het nieuwe Belfius Basecamp deze maand al gebruiken voor...

Club Brugge zal het nieuwe Belfius Basecamp deze maand al gebruiken voor de medische testen

0

Club Brugge heeft het oefenprogramma voor tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen rond. Blauw-Zwart kondigt op haar website een zestal vriendschappelijke duels aan.

De spelersgroep van kersvers trainer Philippe Clement komt op 18 juni weer bijeen. In het gloednieuwe Belfius Basecamp in onze badstad zullen de spelers die dag medisch worden getest. Een dag later starten de trainingen. Op zondag 23 juni wordt de eerste week afgesloten met een wedstrijd tegen onze jongens KFC Heist op stadion De Taeye. Tijdens de tweede week van de voorbereiding gaan de Bruggelingen op bezoek bij Torhout.

Club Brugge trekt vervolgens in de eerste week van juli op stage naar Nederland. In Garderen zullen AZ Alkmaar (6 juli) en Heracles Almelo (3 juli), respectievelijk de nummers vier en zeven van het voorbije Eredivsie-seizoen, stevig weerstand bieden. Eenmaal terug moet tegen het Kroatische Lokomotiv Zagreb (12 juli) en Union Saint-Gilloise (15 juli) de puntjes op de ‘i’ worden gezet.

Artikel