Home Knokke-Heist Dave Lantsoght toegelaten tot top-opleiding

Dave Lantsoght toegelaten tot top-opleiding

0

Dave Lantsoght, Knokke-Heistenaar en leerling op MAAK | academie, is geslaagd voor de artistieke toelatingsproef jazz/pop aan het conservatorium van Gent. Opmerkelijk nieuws, want van de maar liefst tien kandidaten werden er amper twee toegelaten tot deze prestigieuze opleiding!

Dave begon zijn muzikale loopbaan op MAAK toen hij elf jaar was en legde een boeiend parcours af. Met veel enthousiasme legde hij zich de afgelopen jaren toe op klassieke gitaar, elektrische gitaar, zang, songwriting, combo… Zijn muzikale begaafdheid bleef niet onopgemerkt in de academie: sinds 2017 maakt Dave deel uit van de richting Jong Talent, dat werd opgericht om ge├źngageerde leerlingen extra kansen te geven door meer ‘les-tijd’, workshops, masterclasses… In dat kader gaf Dave vorig jaar een interview dat je hier kan nalezen.

Wil je Dave aan het werk zien voor hij naar Gent trekt? Welkom op zijn afstudeerproject op zaterdag 8 juni om 11 uur in MAAK, waar hij elektrische gitaar, klassieke gitaar en zang zal brengen.

Artikel