Home Knokke-Heist Knokke Vakantiewoning tijdelijk onbewoonbaar door puinschade

Vakantiewoning tijdelijk onbewoonbaar door puinschade

0

Jaarlijks worden in Knokke-Heist een paar honderd appartementen gebouwd of verbouwd. Zelden zijn er bij dergelijke werken problemen. Toch liep het gisteren verkeerd af in de Diksmuidestraat.

Tijdens werken aan een nieuwbouw vielen delen van de gevel door het dak van een vakantiewoning. Gelukkig vielen er geen gekwetsten en zal de verzekering van de aannemer de beschadigingen vergoeden. De stoffelijke schade is van die aard die er voorlopig geen sprake meer kan zijn van vakantieverhuur. Het verouderde pand staat tussen twee nieuwbouwappartementen en is ook een stuk lager. Een winkel in de Dumortierlaan liep ook wat schade op al was deze eerder beperkt.

Artikel