Home Knokke-Heist Ramskapelle Kijk eens binnen bij hoeveslagerij Burggraeve

Kijk eens binnen bij hoeveslagerij Burggraeve

0

In het kader van de campagne Schoon Boeren stelt hoeveslagerij Burggraeve in de Heistlaan 430 in Ramskapelle zijn deuren open voor het publiek. Als bezoeker mag je een kijkje in de stallen nemen. Je kunt in de slagerij ook genieten van een proevertje. Je zal merken dat kwalitatief vlees onlosmakelijk verbonden is met verzorgde dieren die goed in hun vel zitten.

Welness die je proeft

Zaakvoerders Kurt en Annelies vormen een perfect complementair duo. Hij volgde een opleiding voor slager en nam de boerderij van zijn ouders over. Zij ging naar hotelschool Spermalie. In hun hoeveslagerij verkopen ze het vlees van die dieren die ze met liefde kweken. De prachtig gerestaureerde boerderij naast de winkel en de weilanden lijkt wel een welnesscenter voor koeien. Tijdens de zomermaanden genieten ze er maximaal van de buitenlucht. Voor ze na de zomer terug op stal gaan, worden ze geschoren en gewassen. En dat vinden de runderen zalig…

Opendeurdag landbouwbedrijf Dhondt op 30 juni geannuleerd

Normaal gezien hield ook het landbouwbedrijf Dhondt in de Hoekestraat een opendeurmoment waarbij je een korte rondleiding kreeg in een stal met 50.000 schattige kuikentjes. Door de oprukkende vogelgriep in ons land verkiezen Trui en Chris echter geen risico’s te nemen en besloten ze uit voorzorg hun bedrijf hermetisch af te schermen voor bezoekers;

Artikel