Home Sport Nieuw voetbalstadion kan op de grens Damme/knokke-Heist

Nieuw voetbalstadion kan op de grens Damme/knokke-Heist

0
Brugge June 8 Belgium,Bart Verhaeghe president of Club Bruges Pictured during a reception for former players of Cub Bruges. Pictured at hotel Weinebrugge Leikedreef Bruges Belgium. (picture by Florian Van Eenoo/photonews)

Club Brugge hoopt al jaren groen licht te krijgen voor de bouw van een nieuw voetbalstadion. Ook de goedkeuring voor een site aan de Blankenbergse Steenweg laat op zich wachten. Onder meer Paul Gheysens – eigenaar van Antwerp FC – ligt dwars. Gheysens bezit een deel van de gronden op die locatie en vecht tegen een onteigening. Club Brugge bereidt zich voor op negatief nieuws.

Als de Raad van State geen goedkeuring geeft, wil Club Brugge voluit gaan voor plan B. Een nieuw stadion langs de binnenkant van de A11 op de grens van Knokke-Heist en Damme behoort tot de mogelijkheden. Het nieuwe oefencentrum in onze gemeente ligt dan ook vlakbij.

Club Brugge geeft nog steeds de voorkeur aan een nieuw stadion aan de Blankenbergse Steenweg. Maar de eerste stappen voor een stadion langs de A11 zijn gezet. Al kon of wou nog niemand dit bevestigen op het stadhuis. Volgens Club eigenaar Bart Verhaeghe zijn ideeën voor een voetbalstadion in onze gemeente ondertussen al uitgewisseld. ent 6;\lsd

Artikel