Home Sport Unieke Genlemen’s Race ploegentijdrit

Unieke Genlemen’s Race ploegentijdrit

0

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Vlaanderens Wiel van 15 tot 17 uur de Genlemen’s Race, een ploegentijdrit door het centrum van Heist. Er worden telkens 5 ronden van 2 km afgelegd. De ploegen bestaan uit minimum 2 en maximum 3 renners. De chronometer aan de eindmeet wordt stopgezet wanneer de 2de renner over de eindstreep rijdt. De start situeert zich in de Knokkestraat 142. Afhalen van de rugnummers kan in Café Tussen land en zee tussen 13 en 14.45 uur.

Van zodra de wedstrijd start, kunnen de renners geen opwarmingsrondjes meer op het parcours rijden. Elke ploeg krijgt een track & trace mee zodat de supporters via www.waarisdafiestje.be hun favoriete teams kunnen volgen. Wie niet op tijd aan de start verschijnt, zal niet meer kunnen starten op een later tijdstip. Deelname bedraagt 25 euro per deelnemende renner.

Voor meer info en inschrijving: https://www.star-tracking.be/Order/Step1/454

Artikel