Home Knokke-Heist Knokke Kringloopkrachten op de groentemarkt

Kringloopkrachten op de groentemarkt

1

Naar aanleiding van het nationale Kringloopweekend staan de Knokke-Heistse kringloopkrachten op zaterdag 8 juni 2019 van 9 tot 13 uur op de groentemarkt op het Gemeenteplein.

Het thema is dit keer “Op de kringloop kan je rekenen”. In de filmpjes legt Vlaco-lesgever Peter Vosters uit waarom ook jij en kringlooptechnieken samen een topteam vormen voor de biodiversiteit in je tuin, je portemonnee en het klimaat.

Artikel

1 REACTIE

  1. Onze kinderen, allen wonend in ‘kneistiLAND’, hebben net zoals bij ons thuis een compostbak staan, die zoals te zien in bovenstaand filmpje ons een goede meststof oplevert.
    Wat dit aan besparing ons zou opleveren(zakken/vervoer) hebben we nog nooit uitgerekend, laat staan aan gedacht, wel weet ik heel zeker dat ik nooit meer zakken van 60 liter gebruik sedert die compostbak, en dit al jaren lang.
    Een vraagje, heb ook een bijenhotel, waar is de beste plaats om dergelijk iets op te hangen, noorden of zuiden gericht, uit de tocht /zon of regen beschermt, ik zie daar maar heel weinig beweging, wel zijn er vele gaatjes toegemaakt.

Comments are closed.