Home Knokke-Heist Knokke “De parel van de Goden” nu in de Lippenslaan

“De parel van de Goden” nu in de Lippenslaan

0
Delphine Cossais

130 jaar, Dat is de tijd die nodig was om een merk van hoge kwaliteit te creëren en naar onze badstad af te zakken. En een uitzonderlijke vintage blik, die met de tijd verbetert op de markt te zetten. Onze sardines worden in hun beste licht ontdekt. Onder de merknaam “De parel van de Goden”, staat voor onze onze knowhow, het beste van de Franse visserij, de beste ingrediënten en onze unieke recepten. “We zijn trots om ze in Knokke-Heist voor te kunnen stellen in de Lippenslaan”, aldus pop-up uitbater. Het meest opvallende aan de sardines is de bedrukking van het blik. Deze worden naar eigen zeggen opnieuw ontworpen door twee kunstenaars. Delphine Cossais en Coralie Joulin.

Artikel