Home Knokke-Heist Het Zoute De Galerij Berko pakt deze zomer uit met “The Brazilian Rainforest”

De Galerij Berko pakt deze zomer uit met “The Brazilian Rainforest”

0

De Galerij Berko heeft het genoegen om van 3 tot 18 augustus 2019 “The Brazilian Rainforest” tentoon te stellen: weelderige en boeiende schilderijen, waar we onweerstaanbaar worden in getrokken, de vrucht van de samenwerking van twee zussen-kunstenaars die in Brazilië zijn opgegroeid: Lelli en Rezi de Orleans e Bragança.

Zij hebben elkaar, na een lange reis door het hart van het regenwoud, artistiek gevonden en hun indrukken gedeeld. Ze vertalen deze, in een ‘quatre-mains’, in hun werken, waarbij ze de flora van het ene landschap vermengen met de fauna van een ander. Een hymne aan de betoverende natuur…

Als begeleiding voor de schilderijen, door Rezi en Caroline de Pierpont met de hand geschilderd porselein en glaswerk.

Galerij Berko. 163, Kustlaan, 8300 Knokke-Heist

Artikel