Home Knokke-Heist Charona’s Dancecrew op Summer Ville 2019

Charona’s Dancecrew op Summer Ville 2019

0

Dansen is niet meer uit het tv-beeld weg te denken. Denk aan de populaire programma’s “Dancing with the stars”, “Dans met Hanne” en “Dance as one” waar dancecrews het tegen elkaar opnemen. Ook Knokke-Heist heeft een dancecrew. “Charona’s Dancecrew”. Een dancecrew waarbij kids en volwassenen terecht kunnen om in een groep vrienden te dansen. Ja inderdaad, een groep vrienden want er wordt meer gedaan dan dansen. Om het op de dansvloer goed te doen, is het ook belangrijk dat je elkaar goed kent en vlot met elkaar kan omgaan. Daarom wordt dansen gecombineerd met periodieke activiteiten. Hoe dit allemaal in elkaar zet kun je zelf gaan bekijken tijdens het festival “Summer Ville” op het evenementenstrand. Tijdens de zogenaamde Family Sunday is er een demonstratie voorzien op 30 juni. Hieroder kun je trouwens het volledige programma vinfen Summer Ville 2019. Meer info ook op Sea Fun, de lokale omroep van Knokke-Heist.

Artikel