Home Knokke-Heist Heist Rioolproblemen in de Sint-Jozelfstraat

Rioolproblemen in de Sint-Jozelfstraat

0

De hevige regenval van de afgelopen dagen zorgt bij de buurtbewoners van de Sint-Jozelfstraat in de deelgemeente Heist voor wat overlast. Volgens Sylvia Oosterlinck had men intussen reeds twee keer contact met het gemeentebedrijf AGSO die verantwoordelijk is voor de riolen van onze gemeente. “Vorige week mail naar AGSO Knokke- Heist, vandaag nog maar eens gebeld, 1 riool verstopt, 10 min werk …… ken morgen botten nodig voor naar buiten te gaan…. en bij schade? Wie gaat er betalen”, wil de buurtbewoner weten. Maar misschien is er meer aan de hand. Recente bouwwerken in de omgeving zouden voor verzakkingen hebben kunnen gezorgd. “Allicht is meer onderzoek nodig dan enkel de riool ruimen”, zegt ons een expert. “We verwachten op z’n minst op een reactie vanuit het Agso”, besluit Sylvia Oosterlinck.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here