Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wordt een vrij zonnige dag. In de late namiddag neemt de bewolking toe en ’s nachts volgt er regen, overgaand in buien. Goed zicht, later matig zicht in de neerslag. Maxima rond 21 °C. Matige wind (4) uit Z, ruimend naar WZW en toenemend tot matig à vrij krachtig (4-5).

Zaterdag start zwaarbewolkt met nog wat neerslag, daarna wisselen wolkenvelden af met zonnige perioden. Matig zicht, later goed zicht. Maxima rond 19 °C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit veranderlijke richting, draaiend naar WZW en toenemend tot matig (4).

Zondag wisselen zonnige perioden af met wolkenvelden, tijdelijk is er meer bewolking en kan er wat lichte regen of een buitje vallen. Goed zicht. Maxima rond 19 °C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit ZZW, ruimend naar ZW en afnemend tot matig (4).

Maandag wordt een zonnige dag met af en toe wat wolkenvelden. Goed zicht. Maxima rond 20 °C. Matige wind (4) uit ZZW, ruimend naar WZW en tijdelijk toenemend tot matig à vrij krachtig (4-5).

Dinsdag wordt een vrij zonnige dag met velden van hoge bewolking. Eerst matig zicht, later goed zicht. Maxima rond 21 °C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit veranderlijke richting, later draaiend naar NO en toenemend tot matig (4).

Langetermijnverwachting van woensdag 19/06/19 tot zondag 23/06/19

Na een warme, met maxima rond 25 °C, en droge woensdag, schakelen we terug over op een zuidwestelijke stroming die zorgt voor licht wisselvallig weer en maxima die opnieuw terugvallen naar zo’n 20 °C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here