Home Knokke-Heist Samen ploggen?

Samen ploggen?

0

Van 24 tot 28 juni 2019 organiseert gezondverstandig.be de #PlogMee Challenge. De organisatie wil iedereen aanzetten tot ploggen. Ploggen is een van oorsprong Zweeds fenomeen waarbij joggers en/of wandelaars zowel aan de conditie werken maar tegelijkertijd ook hun buurt zwerfvuilvrij willen houden. De term combineert de woorden ‘joggen’ en het Zweedse ‘plocka upp’, wat ‘oprapen’ betekent.

Knokke-Heist hoopt dat jullie ook deelnemen zodat onze parken, straten en stations er ook weer mooi uitzien! De #PlogMee Challenge vindt plaats van 24 tot 28 juni en legt geen verplichtingen op. Je kiest zelf op welke dagen je loopt, hoe ver je dit doet en hoeveel afval je opraapt. Iedereen kan zich registreren op www.plogmee.be. Je ontvangt dan een invulformulier waarop je je activiteit, je kilometers en je hoeveelheid afval kan bijhouden.

Wil jij ons helpen en Knokke-Heist mee proper maken? Schrijf je dan snel in op www.plogmee.be.

Artikel