Home Knokke-Heist Heist Oorlogsmonument Heldenplein is binnenkort 100

Oorlogsmonument Heldenplein is binnenkort 100

0

Het tweede boekje van de heemkring Heyst Leeft wordt verzonden naar de leden.  Een eerste artikel is gewijd aan het oorlogsmonument op het Heldenplein en dit om twee redenen: binnenkort is dat een honderdjarige en naar aanleiding van de werken doortocht Heist en heraanleg Heldenplein wordt het standbeeld verplaatst vermoedelijk naar het bosje van Heist. Een tweede bijdrage is een hommage aan de ere-voorzitter en tevens stichter van de heemkring Joseph De Groote.  Zijn levensloop met heel wat originele en nooit tevoren gepubliceerde foto’s.Heyst leeft organiseert op zondag 28 juli een BBQ in de tent van het museum Sincfala.  Op 21 september is er ook het tweejaarlijkse feest van de 50-jarigen in de zaal RAvelingen (nog juist voor de afbraak…) en deze zomer loopt er opnieuw een zomerzoektocht.  Alle informatie bij het bestuur.

Artikel