Home Knokke-Heist Knokke Edward Verheyestraat dicht tot 28 juni

Edward Verheyestraat dicht tot 28 juni

2

De rijbaan van de Edward Verheyestraat tussen de Nyckeesstraat en Smedenstraat is sinds maandag 24 juni 2019 afgesloten voor het verkeer. De aannemer moet er de rioolleiding van het Olivier Stadion op de inspectieput in de rijweg Edward Verheyestraat aansluiten. De werkzaamheden zullen op vrijdag 28 juni 2019 beëindigd zijn.

Verkeersmaatregelen

  • De rijbaan Edward Verheyestraat wordt afgesloten tussen de Nyckeesstraat en de rotonde Smedenstraat. In de Edward Verheyestraat is vanaf de Nyckeesstraat enkel plaatselijk verkeer toegelaten tot aan de werfzone.

Omleiding

  • Komende uit de richting van de Smedenstraat: via de Smedenstraat, Stadionstraat naar de Edward Verheyestraat.
  • Komende uit de richting van de Edward Verheyestraat: via de Edward Verheyestraat, Nyckeesstraat naar de Smedenstraat.
Artikel

2 REACTIES

  1. Ik begrijp het ook niet meer hoe alles mis loopt. Maandag morgen de Kustlaan aan de Marie Claire afgesloten dus de omleiding gaat naar de dijk maar deze ter hoogte van de New Carlton afgesloten dus terug naar de Elisabethlaan en langs de Fochlaan proberen zo de kustlaan aan de Q8 te bereiken. Echter op het einde van de Fochlaan afgesloten wegens werken en dus dan maar rechts naar de Prins Karellaan om zo te proberen de Sparrendreef te bereiken. In geval van een grote interventie door bv de brandweer waarbij er een bijstand moet komen uit Brugge of Blankenberge. Een raadsel hoe dan de weg te vinden via GPS. Ook overal een moeilijke doorgang door de massa’s camionettes en vrachtwagens die overal staan geplaatst op plaatsen waar niet mag geparkeerd worden en zo een veilige doorgang onmogelijk maken. Het is een ramp aan het worden in Knokke zonder dat daar streng op gezien wordt. Maar o wee als je 1 minuut je parkeertijd overschrijdt dan ben je wel de pineut.

  2. Ik begrijp er geen snars meer van…of zou de huidige meerderheid iets hebben tegen de bewoners wonende tussen de golf en Smedenstraat…
    Nu nog de Kalfsstraat en waarom ook niet de De Klerckstraat openbreken… dan is het plaatje volledig…

Comments are closed.