Home Knokke-Heist Het Zoute Tijdelijk eenrichtingsverkeer in Emile Verhaerenlaan

Tijdelijk eenrichtingsverkeer in Emile Verhaerenlaan

0

In de Emile Verhaerenlaan tussen de Fochlaan en de Sparrendreef zijn verschillende bouw- en wegwerkzaamheden bezig. Deze werken hebben tot gevolg dat de doorgang van het autoverkeer regelmatig gestremd worden. Om de vlotheid van het doorgaand verkeer te optimaliseren werd er daarom tijdelijk tot en met vrijdag 28 juni 2019, éénrichtingsverkeer ingevoerd vanaf de Sparrendreef tot aan de Prins Karellaan. Het autoverkeer komende uit het Poolspad en Fochlaan moet ter hoogte van de Emile Verhaerenlaan verplicht naar rechts afdraaien in de richting van de Prins Karellaan. Via de Prins Karellaan en Sparrendreef kan er een lus gemaakt worden om de Emile Verhaerenlaan te bereiken.

Artikel